את הדבש הזה אני מכינה בתחילת החורף ומניחה על המדף. בכל פעם שמישהו מתחיל צינון או חוטף התקררות יותר רצינית, אני לוקחת כפית אחת של דבש זהב עם מים חמים, חלב שקדים- לא חובה, אבל משדרג מאוד! ויש לי משקה זהוב, יפה ומחמם ומתובל בתבלינים
שנמצאו כמשככי כאב, נוגדי דלקת, ממריצים את זרימת הדם ואת הפעילות החיסונית!
איך עושים את זה?
מוסיפים לחצי צנצנת דבש:
כף גדושה של כורכום
כף גדושה של אבקת ג'ינג'ר טחון (חנויות תבלינים)
חצי כפית קינמון
קורט פלפל שחור
וזה הכל!
הדבש נשמר לאורך המון זמן וזו לגמרי השקעה משתלמת והכנה מעולה לחורף!
המשך חורף בריא לכולם